Mesterfok a robotfűnyíró telepítésben!
Mi kábelfektető géppel telepítünk, így a határolókábelek és a vezetőkábel is a föld alá kerül!

Mit szoktak elrontani a laikusok?

A rohanó és folyton fejlődő világban egyre kevesebb idő jut az otthoni munka elvégzésére, ugyanakkor a technológia robbanás szerű változása és annak újdonságai egyre kényelmesebbé teszik az életünket, ezért a robotfűnyírók ma már egyre több családban jelen vannak .

Természetes, ha a telepítést magunk szeretnénk elvégezni, de tapasztalataink azt mutatják, hogy sok hibát is vétenek a kerttulajdonosok, amit később nehezen, vagy csak újratelepítéssel oldható meg.

Legyünk körültekintőek!

  1. A robotfűnyíró telepítés a terület felmérésével kezdődik. Meg kell határoznunk a terület méretét és az annak megfelelő robotfűnyírót kell választani. Érdemes túltervezni, azaz egyel nagyobb robotot vásárolnunk!
  2. A robothoz kell tervezni a kertet ( ha még nincs véglegesen kialakítva) és nem fordítva!
  3.  Azt is végig kell gondolnunk, hogy a robotfűnyíró  a szegélyek mellett nem biztos, hogy mindenhol le tudja majd vágni a füvet. Ezért az ilyen helyeken vagy nekünk kell majd utólag szegélynyíróval füvet nyírni, vagy egyéb technikával kiküszöbölni ezt a problémát. 
  4. Ha rossz helyre telepítjük a dokkolóegységet és a határoló vezetékeket/ vezető kábelt rosszul tesszük le akkor később interferencia léphet fel és csodálkozunk, miért nem működik a robot, vagy miért nem talál vissza a töltőre.

Fontos, hogy konzultáljon velünk, vagy kérjen segítséget esetleg ajánlatot, hogy a telepítés zökkenőmentes legyen és mihamarabb élvezhesse a kertet és a sok-sok szabadidőt, amit barátaival tölthet!

 

Scroll to Top