Így telepítjük mi a határoló vezetékeket!
Több éves tapasztalattal segítjük Önt a robotfűnyíró telepítésben!

A kezdő lépések!

Bontsuk ki együtt a dobozt és válogassuk szét a bennelévőket! A megvásárolt  roboton kívül találunk egy   töltőállomást benne, majd annak trafóját, és néhány apró tartozékot (modelltől függően )  tartalék késeket,  valamint a Gardena gépek esetében egy alap telepítő készletet (csatlakozókat, leszúró tüskéket).

A Husqvarna robotok sokrétű és bonyolultabb felhasználhatósága miatt a gyártó NEM tesz a dobozba telepítési tartozékokat, hanem azokat a saját kertjének szükségletei alapján tudja Ön, külön a gép mellé megvásárolni.

Kínálatunkban 3 féle alap telepítő készletből is tud válogatni: kis-, közepes- és  nagy méretekben. Minden csomag tartalmazza az installáláshoz szükséges hurok- és vezető kábeleket, leszúró tüskéket és csatlakozókat, de csomagmérettől függően, más-más mennyiségben.

Dupla gondoskodás, hogy a kábel ne szakadhasson el!

  • Mi telepítőgéppel dolgozunk, így a kábelek a föld alá kerülnek 5-8 cm mélyre!
    • nem fog problémát okozni, ha a gyerekek labdáznak a kertben, nem fognak beleakadni,
    • nem fog problémát okozni egy gyepszellőztetés, mert nem fogja elvágni a kábeleket a szellőztetőgép.
  • Illetve, ha igény van rá, akkor mi megerősített rágcsóló ellenes kábellel is tudunk telepíteni!
    • Ez azt jelenti, hogy olyan duplafalú (ipari) kábelt használunk, amit nem tud elrágni semmilyen állat, így garantáltan szakadásmentesek lesznek a kábelek.
    • ugyanakkor a megkülönböztető színe (piros) miatt egy esetleges későbbi kertimuka alkalmával hamarabb megtalálhatóak a kábelek és az ásó sem okoz benne szakadást.

A telepítést minden alkalommal megtervezzük és megbeszéljük Önnel! A munkánkra 12 hónap garanciát vállalunk!

 

Scroll to Top