Van megoldás a kábelek nélküli robotfűnyíráshoz!
EPOS a műholdas támogatás, ami lehetővé teszi, hogy kábelek nélkül is automatikusan működjön a gyepápolása.

Bemutatjuk a Husqvarna EPOS (Exact Positioning Operating System) által nyújtott előnyöket!

Az EPOS a műholdak segítségével tájékozódó technológia ma már lehetővé teszi a robotfűnyírók számára a kábelek nélküli, virtuális határok között történő munkavégzést.

Ez egy egyszerű és tökéletesen flexibilis megoldás lehet főleg focipályák, golfpályák, városi parkok, magán vagy ipari területek számára - gyakorlatilag mindenhová, ahol nagy felületen kell a gyepet karbantartani!

  • A Legfontosabb azonban az, hogy nyitott égbolt kell ahhoz, hogy a rendszer működjön. Nem lehetnek nagy fák, amik esetleg leárnyékolhatnák a folyamatos GPS jelet! A robotnak minimum 3 műholdat kell látnia egyidőben, hogy a pontos pozíciót tarthassa
  • .

Gyakorlatilag a kábelek megszüntetésével elbúcsúzhatunk a lehetséges kábelszakadásoktól és a gyepfelület gondozása során sem kell figyelni rájuk, például gyepszellőztetésnél, vagy ültetésnél sem! 

 

Egyszerű kezelés - egy gombnyomásra.

A Husqvarna EPOS telepítésével Ön kap egy rendkívül strapabíró és megbízható fűnyíró rendszert, mely garantálja, hogy ezután sokkal könnyebbek lesznek a munkanapjai. 

Telefonja segítségével bármikor ki- és bekapcsolhatja a különböző munkaterületeket és a kizárt zónákat. A Husqvarna Fleet Services™-nek köszönhetően Digitálisan tudja menedzselni az egész flottáját, legyen szó csak egy fűnyíróról, vagy többről. Mindig látja merre járnak a robotjai, elemezheti a működési történetüket, és értesítést kap róla, hogy mikor, melyiket szükséges esetleg karbantartani. Ezek az információk bármikor könnyedén elérhetőek a telefon vagy tablet okoseszközén, segítve ezzel a problémamentes és produktív munkát.

Scroll to Top